Home

Welkom bij het Bijbel College, dé gratis Bijbelschool!

Via deze website kunt u een gratis Bijbelcursus volgen welke u, na het behalen van de certificaten en het inleveren van een ‘scriptie’, recht geeft op een Diploma Bijbelse Studies van Stg. Yarah’s “Bijbel College”.

Depositphotos_3256054_xsDEZE OPLEIDING
De opleiding bestaat uit een aantal delen:

Klik op College voor meer informatie over de diverse onderdelen.

AANMELDEN?
Inschrijven is niet nodig om het lesmateriaal door te nemen. Al het lesmateriaal staat op de website en er is geen registratie noodzakelijk. Er zijn geen huiswerkopdrachten.

U kunt gewoon beginnen met de lessen wanneer u wilt. Het online examen-systeem is (ook) voor iedereen beschikbaar. Het enige wat u dient te doen voor het maken van de online toetsen is een account aanmaken.

> Lees hier verder voor informatie over de toetsen en het examen

SAMENVATTEND
U kunt via deze website volledig gratis een Bijbelschool-opleiding volgen. Alle lessen alsmede de examens zijn gratis. Voor het ontvangen van het diploma inclusief de certificaten betaalt u een éénmalige bijdrage van vijfentwintig euro per certificaat voor administratie- en verwerkingskosten.


Onze visie is:

“Bijbels onderwijs moet voor iedereen beschikbaar zijn, ongeacht zijn of haar middelen, draagkracht of achtergrond”

Onze Missie is:

“De (lokale) gemeenten en gelovigen (gratis) Bijbelse training en onderwijs bieden vanuit Evangelisch perspectief en grondslag”

All rights reserved © 2015 Stg. BTO Yarah | Hosted by Brinkman.IT | Template by WPZOOM

--->