Home » Vraag & Antwoord

Vraag & Antwoord

TOETSEN

Om toetsen te maken (voor de certificaten) moet u een account aanmaken. U kunt dit hier onder doen (onder "sign up"). Daarna kunt u elke keer inloggen via de inlog hier direct onder.

Sign Up !!

Vragen over de Bijbel ? Vragen over de inhoud van een les? Via onze Q&A-systeem kunt u ze stellen. Wij proberen de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Houdt u er echter rekening mee dat wij werken met vrijwilligers en daarom beantwoording soms enige tijd kan duren.

scofieldbijbelVraag stellen

Via de optie “Vraag en Antwoord” kunt u een vraag indienen, welke door ons of mede-cursisten beantwoord kan worden.

De vragen worden door ons beoordeeld op relevantie voor de (mede)studenten. Als een vraag duidelijk niet bedoeld is als vraag maar slechts een ‘statement’ of bedoeld als middel om andere websites, leringen of gedachten naar voren te brengen waar wij niet achter (kunnen) staan, zullen wij deze meestal verwijderen tenzij het toegevoegde waarde heeft voor de (mede)studenten.

Antwoorden

Via de optie “Vraag en Antwoord”  kunt u eerder gestelde vragen en antwoorden er op tevens bekijken. Wij hebben al vast een aantal vragen van bezoekers verzameld en hier beantwoord.

Let op!! 

Het stellen van vragen uit- of doorgeven van antwoorden op vragen uit de toetsen wordt niet geaccepteerd.

All rights reserved © 2015 Stg. BTO Yarah | Hosted by Brinkman.IT | Template by WPZOOM

--->